Ηλεκτρικό Σύστημα Περιποίησης Νυχιών Velvet Smooth
Υγιή και λαμπερά νύχια χωρίς κόπο.

Σε 3 μόλις βήματα. Ανακαλύψτε το νέο Ηλεκτρικό Σύστημα Περιποίησης Νυχιών από το Scholl, με 3 κεφαλές για λιμάρισμα, λείανση και γυάλισμα των νυχιών στα πόδια και τα χέρια.

Λιμάρισμα ανάλογα με το στυλ σας.

Χρησιμοποιήστε την μπλε κεφαλή λιμαρίσματος για να δώσετε στα νύχια σας το σχήμα που επιθυμείτε – γρήγορα και με ακρίβεια.

Λείανση για απαλά νύχια.

Τοποθετήστε την κεφαλή λείανσης, για να εξομαλύνετε τις γωνίες και τις ατέλειες και για να λειάνετε την επιφάνεια των νυχιών.

Υγιή, λαμπερά νύχια.

Τοποθετήστε την κεφαλή γυαλίσματος για να δώσετε στα νύχια σας υγιή λάμψη χωρίς κόπο.

Θρεπτικό Λάδι για τα νύχια;

Φροντίστε τα εντυπωσιακά σας νύχια από το Scholl με το νέο Θρεπτικό Λάδι για ενυδάτωση νυχιών και επωνυχίων με σύμπλεγμα 7 ελαίων. Περιλαμβάνει ένα εύχρηστο πινέλο.

 • Πώς λειτουργεί

  Το Ηλεκτρικό Σύστημα Περιποίησης Νυχιών Velvet Smooth από το Scholl περιλαμβάνει μια ηλεκτρική λίμα νυχιών με 3 διαφορετικές κεφαλές για λιμάρισμα, λείανση και γυάλισμα για τα νύχια των ποδιών και των χεριών. Λειτουργεί με 1 μπαταρία AA (συμπεριλαμβάνεται).

  Για ένα ιδανικό τελείωμα, υπάρχει το Θρεπτικό Λάδι για ενυδάτωση νυχιών και επωνυχίων με σύμπλεγμα 7 ελαίων

 • Οδηγίες χρήσης

  Βήμα 1: Τοποθετήστε την κεφαλή λιμαρίσματος στο στυλό νυχιών, ενεργοποιήστε το επιλέγοντας την ταχύτητα που θέλετε από τις 2 διαθέσιμες ταχύτητες και λιμάρετε τα νύχια σας στο σχήμα που επιθυμείτε.

  Βήμα 2: Τοποθετήστε την κεφαλή λείανσης, για να εξομαλύνετε τις ατέλειες και να λειάνετε την επιφάνεια των νυχιών σας. Έτσι, προετοιμάζετε τα νύχια σας για το βήμα 3.

  Βήμα 3: Τοποθετήστε την κεφαλή γυαλίσματος και γυαλίστε την επιφάνεια των νυχιών κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Ασκήστε ελαφριά πίεση για βέλτιστα αποτελέσματα.

 • Το αποτέλεσμα
  • Υγιή και λαμπερά νύχια
  • Φυσική λάμψη
  • Δεν χρειάζεται διάφανο γυαλιστικό βερνίκι
  • Επαγγελματικά αποτελέσματα πεντικιούρ/μανικιούρ στο σπίτι
  • Εξοικονομεί χρόνο
  • Εύκολο στη χρήση
  • Ιδανικό για το σπίτι και το ταξίδι
Δε φαίνεται απλώς εύκολο.
Είναι εύκολο.

Εντυπωσιακό, δε φαίνεται απλώς εύκολο.

Είναι εύκολο.

Δείτε στο βίντεο πως λειτουργεί η συσκευή.
Παρακολουθήστε το βίντεο που δείχνει πώς λειτουργεί η Ηλεκτρική Συσκευή Περιποίησης Νυχιών από το Scholl.
10 συμβουλές για
υγιή, λαμπερά νύχια από το
10 tips and tricks for
beautiful, shiny nails from Scholl
Scholl
 • Μην κόβετε ή πειράζετε τις παρανυχίδες.
  Οι παρανυχίδες είναι ζωντανό δέρμα. Μην τις κόβετε, γιατί αποτελούν το φυσικό προστατευτικό φράγμα για μύκητες και βακτήρια. Όταν η προστασία χαθεί, οι μολύνσεις μπορούν να βλάψουν την επιφάνεια του νυχιού και να οδηγήσουν σε προβλήματα. Αντίθετα, να χρησιμοποιείτε με προσοχή το ειδικό εργαλείο για να τις σπρώξετε προς τα πίσω.
 • Μη μοιράζεστε με άλλους τα προϊόντα περιποίησής σας.
  Μη μοιράζεστε με άλλους τις κεφαλές του ηλεκτρικού σας στυλό νυχιών για λόγους υγιεινής. Το ίδιο συμβαίνει και στους επαγγελματικούς χώρους περιποίησης νυχιών.
 • Μην τρώτε τα νύχια σας.
  Σοβαρά. Καταστρέφει τα νύχια σας, χρειάζεται να τα λιμάρετε ξανά και ξανά και θα γίνουν πιο κοντά από ό,τι θα θέλατε.
  Επίσης, δεν είναι κάτι ελκυστικό. Ούτε η ίδια η συνήθεια ούτε τα νύχια σας.
 • Χρησιμοποιήστε εργαλεία και όχι τα νύχια σας.
  Αποφύγετε άλλες φθορές. Τα νύχια δεν είναι εργαλεία, γι' αυτό είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε πραγματικά εργαλεία, όπως ψαλίδια ή μαχαίρια, όταν ανοίγετε γράμματα, πακέτα ή άλλες συσκευασίες.
 • Να αφαιρείτε αμέσως τα άνισα μέρη.
  Τα νύχια αρχίζουν να σπάνε στα πιο αδύναμα ή στα πιο εκτεθειμένα σημεία – χρησιμοποιήστε το ηλεκτρικό στυλό νυχιών και εξομαλύνετε τυχόν άνισα σημεία
 • Ξηρά νύχια; Να πίνετε περισσότερο νερό.
  Τα νύχια σας είναι ξηρά και εύθραυστα; Ίσως δεν πίνετε αρκετό νερό. Είναι τόσο απλό.
 • Να χρησιμοποιείτε το λάδι για νύχια και επωνύχια.
  Θρέφει τόσο τα νύχια όσο και το δέρμα. Όταν χρησιμοποιείτε συχνά προϊόντα απολύμανσης χεριών, η εφαρμογή του Θρεπτικού Λαδιού δύο φορές την ημέρα μπορεί να βοηθήσει.
  Κάποιοι προτιμούν να το χρησιμοποιούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία βάση. Ιδανικά, αφήστε το να απορροφηθεί για λίγη ώρα. Οι περισσότεροι προτιμούν να εφαρμόζουν το λάδι, πριν πέσουν για ύπνο.
 • Μαλακά νύχια; Αποφύγετε την υπερβολική επαφή με νερό.
  Τα νύχια σας είναι πολύ μαλακά; Ίσως να έχουν έρθει σε υπερβολική επαφή με νερό. Η χρήση του Θρεπτικού Λαδιού για νύχια και επωνύχια μπορεί επίσης να βοηθήσει.
 • Να φοράτε γάντια συχνότερα.
  Για να προστατέψετε τα νύχια και τα επωνύχιά σας από τα πολλά υγρά και τα χημικά, μπορείτε να φοράτε συχνότερα γάντια μιας χρήσης για κάθε είδος εργασίας στο σπίτι που έχει σχέση με καθάρισμα και νερό.
 • Νύχια που μεγαλώνουν προς τα μέσα; Μπορείτε να προλάβετε το πρόβλημα.
  Ειδικά για τα νύχια των ποδιών: αποφύγετε τα στρογγυλά σχήματα. Προτιμήστε να τα λιμάρετε τετραγωνισμένα και όχι πολύ κοντά. Αν έχετε ένα νύχι που μεγαλώνει προς τα μέσα, ενδέχεται να θεραπευτεί ενώ μεγαλώνει το νύχι.
  Μην κόβετε τίποτε, θα επιδεινώσει το πρόβλημα και ενδέχεται να προκληθούν μολύνσεις. Είναι προτιμότερο να δείτε κάποιον ειδικό όταν έχετε προβλήματα.
Ανακαλύψτε τη σειρά προϊόντων περιποίησης ποδιών Velvet Smooth
Ανακαλύψτε τη σειρά προϊόντων περιποίησης ποδιών Velvet Smooth

Τα φυσικά και λαμπερά νύχια ποδιών λατρεύουν τα απαλά, όμορφα πόδια. Αφαιρέστε το ανεπιθύμητο σκληρό δέρμα με την Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Velvet Smooth από το Scholl και δώστε στα πόδια σας όλη την φροντίδα που χρειάζονται με τη σειρά προϊόντων περιποίησης ποδιών.