Περιοδικό Scholl

Σκληρό Δέρμα

Μάθετε για το σκληρό δέρμα στις φτέρνες και ανακαλύψτε τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους αφαίρεσης του.

Οι Πιο Αποτελεσματικές Μέθοδοι Αφαίρεσης Του Σκληρού Δέρματος Για Υπέροχες Φτέρνες

Το σκληρό δέρμα δεν είναι μια απλή κατάσταση, ειδικά όταν εμφανίζεται στα πόδια σας και επηρεάζει την υγιή και όμορφη εμφάνισή τους. Η εμφάνιση σκληρού δέρματος στις φτέρνες μπορεί να σας κάνει να θέλετε να τις κρύβετε, προκαλώντας σας δυσφορία όταν φοράτε ψηλοτάκουνα παπούτσια και γόβες.

Ανακαλύψτε

Πείτε όχι στις Σκληρύνσεις! Φροντίστε το Ξηρό Δέρμα για να Έχετε Όμορφα Πόδια

Η απαιτητική ζωή που κάνουμε δυστυχώς επιβαρύνει τα πόδια μας και συνήθως δεν τους δίνουμε την φροντίδα που τους αξίζει. Τα πόδια έχουν τους δικούς τους μηχανισμούς άμυνας, αλλά δεν είναι πάντα και  οι πιο αποτελεσματικοί.

Ανακαλύψτε

Σημαντικά στοιχεία για το σκληρό δέρμα

Μαθαίνοντας περισσότερα πράγματα για το σκληρό δέρμα (γνωστό και σαν κάλος) είναι σημαντικό – ειδικά αν έχει αρχίσει να σας προκαλεί προβλήματα και θέλετε να το αντιμετωπίσετε. Διαβάσετε τις πέντε κορυφαίες πληροφορίες που έχουμε συλλέξει και τη σωστή θεραπεία του σκληρού δέρματος στον παρακάτω οδηγό.

Ανακαλύψτε

Πώς να προλάβετε το σχηματισμό σκληρού δέρματος & πώς να το αντιμετωπίσετε. Ένας οδηγός για απαλά & όμορφα πόδια.

Τα πόδια σας είναι εκτεθειμένα σε αναρίθμητα βάρη κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς περπατάτε, καθόσαστε και στέκεστε όρθιοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Ανακαλύψτε

Συμβουλές για να αποφύγετε το Σκληρό Δέρμα στα Πόδια σας

Το σκληρό δέρμα στα πόδια σας συχνά μπορεί να προκαλεί δυσφορία και είναι δύσκολο να θεραπευτεί. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι πάντα έτσι! Μπορεί να έχουμε την απάντηση για εσένα.

Ανακαλύψτε