Περιοδικό Scholl

Περιποίηση Ποδιών & Πεντικιούρ

Χρήσιμες συμβουλές που σας βοηθούν να περιποιηθείτε τα πόδια σας ώστε να είναι πάντα όμορφα.

Η Σημασία της Τακτικής Φροντίδας των Ποδιών

Για να είναι τα πόδια σας όμορφα και υγιή, είναι σημαντικό να τα φροντίζετε τακτικά και να τα κρατάτε σε άψογη φόρμα, από την καθημερινή εφαρμογή ενυδατικής κρέμας έως τους εβδομαδιαίους ελέγχους και τη συνεχή φροντίδα.

Ανακαλύψτε

Περιποιηθείτε Τα Πόδια Σας!

Φανταστείτε την εξής εικόνα: Ηρεμία, απαλή μουσική και το υπέροχο άρωμα των αγαπημένων σας κεριών. Φέρατε στο μυαλό σας ένα πολυτελές Spa; Σκεφτείτε το ξανά! Όλοι λατρεύουμε τις στιγμές πολυτέλειας για τον εαυτό μας καθώς και φροντίδα σαν να είμαστε βασιλιάδες, με απαλό δέρμα και πόδια στο τέλος της συνεδρίας.

Ανακαλύψτε

Τα Ενυδατωμένα Πόδια Είναι Όμορφα – Πόδια Απαλά & Υγιή

Ανάμεσα στις χειμερινές μπότες, στις νύχτες του ατέλειωτου χορού και τη συνήθεια του πρωϊνού τζόκινγκ, είναι ξεκάθαρο ότι τα πόδια μας εκτίθενται σε αντίξοες συνθήκες. Ανεξάρτητα από τον τρόπο ζωής, το ξηρό δέρμα είναι ένα συχνό πρόβλημα, ειδικά όταν εμφανίζεται στα πόδια σας.

Ανακαλύψτε

Νύχτα: Η Κατάλληλη Ώρα Για τη Φροντίδα των Ποδιών

Κάθε νύχτα φροντίζετε τα υπόλοιπα μέρη του σώματος σας, γιατί όχι όμως και τα πόδια σας; Σκεφτείτε πόσο πολύ τα καταπονείτε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κρατώντας τα κλεισμένα μέσα σε στενά παπούτσια για ώρες, παίζοντας διάφορα σπορ ή ξεχνώντας να τους προσφέρετε την φροντίδα που τους αξίζει.

Ανακαλύψτε

Συμβουλές για απαλά, όμορφα πόδια

Το καλοκαίρι όλοι λατρεύουμε να φοράμε στις βόλτες μας ανοιχτά παπούτσια και σανδάλια, αλλά δυστυχώς τα πόδια μας συνήθως απολαμβάνουν ελάχιστη περιποίηση και δεν δείχνουν στα καλύτερά τους.

Ανακαλύψτε

Βραδιές Περιποίησης

Μια διασκεδαστική βραδιά περιποίησης μπορεί να βοηθήσει τα δάχτυλα και τα πέλματά σας να δείχνουν πιο όμορφα, αλλά και εσάς να νοιώθετε πολύ καλύτερα. 

Ανακαλύψτε

Άουτς! Ωχ όχι… έσπασα ένα νύχι

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε μερικές γρήγορες και απλές λύσεις για να φτιάξετε ένα σπασμένο νύχι.

Ανακαλύψτε

Πώς να προετοιμάσετε τα πόδια σας για το πάρτι του γραφείου!

Η προετοιμασία των ποδιών σας για χορό πάνω στα πιο όμορφα τακούνια σας, σας προβληματίζει, αλλά με αυτόν τον οδηγό οι ανησυχίες σας θα κάνουν φτερά…

Ανακαλύψτε

Κοινές Μυρμηγκιές και Μυρμηγκιές των Πελμάτων: Τι είναι η Μυρμηγκιές;

Η κοινές μυρμηγκιές είναι αβλαβείς, αλλά μπορεί να είναι ενοχλητικές. Σε αυτό το άρθρο για τις μυρμηγκιές, θα εξετάσουμε πώς δημιουργούνται και εξαπλώνονται, καθώς και συμβουλές θεραπείας και πρόληψης.

Ανακαλύψτε

Μυρμηγκιά των Πελμάτων και Μυρμηγκιές: Τι είναι η Μυρμηγκιά των Πελμάτων;

Η μυρμηγκιά των πελμάτων μπορεί να είναι ενοχλητική και επώδυνη. Σε αυτό το άρθρο για τις μυρμηγκιές, θα εξετάσουμε πως σχηματίζονται και εξαπλώνονται, καθώς και συμβουλές πρόληψης και θεραπείας.

Ανακαλύψτε

Κάλοι: Αιτίες και Πρόληψη

Οι κάλοι είναι περιοχές σκληρού δέρματος που εμφανίζονται στο πόδι, οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν πόνο και δυσφορία. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τις αιτίες τους και πως μπορούν να προληφθούν.

Ανακαλύψτε

Κάλοι: Εξήγηση των Θεραπειών

Οι κάλοι μπορεί να είναι επώδυνοι και να προκαλούν δυσφορία. Διαβάστε τον οδηγό του Scholl  για το πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Ανακαλύψτε