Περιοδικό Scholl

Ιδρωμένα Πόδια

Μάθετε πώς να αντιμετωπίσετε την εφίδρωση και την κακοσμία των ποδιών.

Πώς να Αντιμετωπίσετε τη Κακοσμία των Ποδιών

Κανείς δεν θέλει να μυρίζουν τα πόδια του! Μένοντας στο σπίτι με φίλους για να δείτε μια ταινία ή πηγαίνοντας έξω για να ψωνίσετε παπούτσια ή ακόμα και για μια νύχτα που θα παίξετε μπόουλινγκ

Ανακαλύψτε

Μύθοι Για την Πρόληψη της Κακοσμίας στα Πόδια

Παλιές κλασικές ιστορίες και λαϊκοί μύθοι έχουν δημιουργηθεί γύρω από τις συμβουλές υγείας και ομορφιάς. Για παράδειγμα ότι το lip balm στεγνώνει τα χείλη ή ότι βγάζοντας μια λευκή τρίχα θα φυτρώσουν και άλλες.

Ανακαλύψτε

Τι προκαλεί την εφίδρωση των ποδιών;

Η συχνή εφίδρωση στα πόδια είναι κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση τους περισσότερους, παρ’ όλα αυτά είναι ένα πρόβλημα που ο καθένας μας είναι πιθανό να αντιμετωπίσει.

Ανακαλύψτε

Ιδρωμένα Πόδια και Γυμναστική

Μην αφήνετε την εφίδρωση των ποδιών να σας απογοητεύει. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εμποδίσετε την εφίδρωση των ποδιών στο γυμναστήριο, ώστε να μπορέσετε να συγκεντρωθείτε στην διασκέδαση που σας δίνει η  γυμναστική σας.

Ανακαλύψτε

Πέντε Συμβουλές για να μην μυρίζουν τα πόδια σας

Είναι  περίεργο, δυσάρεστο και αγχωτικό αλλά μπορεί ν’ αντιμετωπιστεί. Αυτές οι πέντε συμβουλές θα εμποδίσουν την υπερβολική εφίδρωση και την δυσοσμία των ποδιών σας και θα σας βοηθήσουν να αισθάνεστε πιο άνετα.

Ανακαλύψτε

Κρατήστε τα Χειμωνιάτικα Παπούτσια σας Στεγνά & τα Πόδια σας χωρίς οσμές

Δεν είναι μόνο τα παπούτσια σας που μπορεί να γίνουν μούσκεμα στην βροχή – η ζέστη των χονδρών παπουτσιών μπορεί επίσης να προκαλέσει εφίδρωση. Στο παρακάτω άρθρο, μελετάμε τις αιτίες που μπορούν να προκαλέσουν εφίδρωση και τις μεθόδους αντιμετώπισής τους.

Ανακαλύψτε